Politika privatnosti

Na veb-lokaciji Agencije Trajan, dostupnoj na https://agencijatrajan.rs, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posetilaca. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži vrste podataka koje prikuplja i beleži veb-sajt Agencije Trajan i kako ih koristimo.

Ako imate dodatna pitanja ili vam je potrebno više informacija o našoj politici privatnosti, ne ustručavajte se da nas kontaktirate elektronskim putem.

Datoteke sa beleškama (Log files)

Veb-lokacija Agencije Trajan sledi standardnu proceduru korišćenja datoteka sa beleškama, odnosno dnevnik datoteka. Ove datoteke evidentiraju posetioce kada posete veb-sajtove. Sve hosting kompanije rade ovo i deo je analitike hosting usluga. Podaci prikupljeni u datotekama dnevnika uključuju adrese internet protokola (IP), tip pregledača, dobavljača internet usluga (ISP), datum i vreme, stranice sa referencama/izlazima i moguće broj klikova.

Datoteke nisu povezane sa bilo kojim informacijama koje mogu lično da vas identifikuju. Svrha prikupljanja informacija je analiziranje trendova, administriranje veb-lokacije, praćenje kretanja korisnika na veb-sajtu i prikupljanje demografskih podataka.

Kolačići (Cookies)

Kao i svaka druga veb-lokacija, Agencija Trajan koristi „kolačiće“. Ovi kolačići se koriste za čuvanje podataka, uključujući želje posetilaca i stranice na veb-lokaciji, kojima je posetilac pristupio ili ih posetio. Informacije se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naših stranica na osnovu tipa pregledača posetilaca i/ili drugih informacija.

Ova politika privatnosti se ne odnosi na druge, nezavisne oglašavače ili veb-lokacije. Možete da onemogućite kolačiće pomoću pojedinačnih opcija pregledača.

Privatnost maloletnih korisnika interneta

Drugi deo našeg prioriteta je dodavanje zaštite deci/maloletnicima dok koriste internet. Podstičemo roditelje i staratelje da posmatraju, učestvuju i/ili nadgledaju i vode mrežne aktivnosti svoje dece.

Veb-sajt Agencije Trajan ne prikuplja svesno nikakve lične podatke osoba mlađih od 18 godina. Ako mislite da je vaše dete na našoj veb-lokaciji dalo takve informacije, toplo vam preporučujemo da se odmah obratite upravi i menadžer će se potruditi da odmah ukloni takve podatke iz evidencije.

Politika privatnosti važi samo na mreži

Ova politika privatnosti odnosi se samo na naše mrežne aktivnosti i važi za posetioce naših stranica s obzirom na informacije koje su delili i/ili prikupljali na veb-lokaciji Agencije Trajan. Ova politika se ne odnosi na bilo koje informacije prikupljene van mreže ili putem kanala koji nisu vezani za ovu veb-lokaciju.

Pristanak

Korišćenjem ovog veb-sajta pristajete na politiku privatnosti Agencije Trajan, njene uslove i odredbe.